Vissen tijdens je mannenweekend

Vissen tijdens je mannenweekend, best een goed idee.

Ga je een mannenweekend of vriendenweekend organiseren in de zomermaanden, voorjaar of herfst en houden jullie van een visvakantie? Dan is het misschien niet zo een slecht idee om met je vrienden een weekendje te gaan vissen en bijvoorbeeld bij Roompot of Center Parcs een huisje of groepsaccommodatie met vissteiger te huren.

roompot viswater banner

Groepsaccomodaties aan viswater tot 24 personen te huur

Wie denkt dat je bij een vakantiepark met viswater alleen kleine vakantiehuisjes en chalets kunt huren, heef het mis. Op diverse vakantieparken met vismogelijkheid kan je ook grote groepsaccommodaties huren.

vakantiepark met viswater steiger

Landal, RCN en Roompot

Op de parken van Landal, RCN en Roompot kan je zelfs een groepsaccommodatie 24 personen aan een viswater huren. Dat betekent dat je op deze parken een mannenweekend aan het water tot wel 24 personen kunt boeken. Maar, je kunt op deze parken bijvoorbeeld ook een 12 persoons vakantiehuis bij een park aan een viswater huren.

landal huisjes met vissteiger banner

vakantiehuis met vissteiger

Vriendenweekend spellen

Tijdens je mannen – of vriendenweekend aan het viswater leuke spellen doen? Deze vriendenweekend spellen doen her ook goed tijdens een weekendje weg aan het water.

Last minute mannenweekend boeken.

Op deze site vind je diverse last minute vakantieparken met viswater. Op deze parken met visvijver of aan een viswater kan je dan een last minute groepsaccommmodatie huren. Veelal goedkoper en net zo leuk. Indien jullie op het laatste moment besluiten een mannenweekend op een park aan een viswater te boeken, biedt dit goedkope en leuke mogelijkheden.


center parcs visvakantie banner