Huisje op vakantiepark met viswater en zwembad huren?

Als je op zoek bent naar een vakantiepark met zwembad aan een viswater, heb je hier de mooiste parken gevonden.

roompot viswater banner

Of je nu op zoek bent naar een vakantiepark Nederland met visvijver en zwembad of een park met overdekt zwembad aan het viswater in Frankrijk of Duitsland, je vindt hier de mooiste parken met vismogelijkheid en zwembad. Een aantal van deze vakantieparken met visvijver in Nederland, Duitsland en Frankrijk hebben een subtropisch zwemparadijs en binnenspeeltuin. Ideaal voor een visvakantie met kinderen.

lekker drijven in het zwembad

Vakantiepark met viswater en zwembad zoeken en boeken

Als je een vakantiepark met viswater en zwembad in Frankrijk, Duitsland, België of Nederland zoekt, ga je als volgt te werk. Zoek eerst binnen het gewenste vakantieland de vakantieparken met eigen viswater en selecteer daarna op de beschikbaarheid van een zwembad. Je kunt daarbij kiezen voor een park met buitenzwembad of overdekt zwembad. Bijna alle parken hebben de beschikking over een apart peuter en kleuterbadje. Dat maakt deze parken ook geschikt voor een familievakantie met kids. Veel accommodaties op vakantieparken aan het water kun je contactloos boeken.


Vakantieparken met viswater en zwembad die huisdiervriendelijk zijn

Voor een vakantie met de hond in Nederland, België, Duitsland of Frankrijk, kan je een huisje op een vakantiepark met viswater en zwembad huren war honden welkom zijn. Meestal zijn er per bungalow of vakantiewoning op dit type parken met visvijver of viswater, 1 á 2 honden toegestaan. Er zijn enkele vakantieparken Nederland in een waterrijke omgeving waar per accommodatie 3 of 4 honden toegelaten worden. Neem contact met ons op als je een vakantie met 3 of 4 honden op een vakantiepark aan het water wilt boeken.

zwemmen in een zwembad

landal huisjes met vissteiger banner

Vakantieparken met visvijver en eigen zwembad

Er is een verschil tussen parken aan het viswater of met een eigen visvijver. Bij een visvijver heeft het park vaak vis zoals karper uitgezet zodat je er specifiek kunt karper vissen. Bij een vakantiepark met zwembad aan het water, heb je vaak de mogelijkheid in de directe omgeving van het park te vinden. Veel mensen boeken een park aan het water met vismogelijkheid aan het IJsselmeer, Veluwemeer of één van de Friese Meren.


Huisje aan water met sauna, jacuzzi of hottub huren

Het is ook mogelijk een huisje op een vakantiepark aan het water met zwembad te huren welke de beschikking heeft over een eigen sauna, jacuzzi of hottub. Je vindt de huisjes op wellness vakantieparen met zwembad aan het water. Onder ander Center Parcs en Landal GreenParcs verhuren wellness bungalows op vakantieparken binnen de Benelux met mogelijkheid tot vissen of watersport.

Vakantieparken aan het water gericht op 50 plussers

Vakantiepark met viswater en zwembad huren als je 50 of 55 plusser bent?

Als je als senior of 55 plusser een huisje op een park wilt huren met zwembad en vismogelijkheden, is het zaak om dat te doen op een park waar kinderen niet welkom zijn. Deze zogenaamde Only Adults vakantieparken zijn altijd rustige parken en liggen vaak midden in de natuur. Je vindt er geen speeltuin voor de kinderen. Je kunt ook een huisje met vissteiger op zo een park aan het water huren. Buiten het hoogseizoen zijn deze parken extra voordelig.

vakantiepark met viswater steiger

Aanbiedingen en last minutes

Op zoek naar een last minute bungalow op een vakantiepark met zwembad en viswater? Last minute bungalows zijn altijd vriendelijk geprijsd en aanbieding gericht. Je kunt meestal nog tot 2 dagen voor vertrek een last minute huisje of vakantiebungalow huren op een vakantiepark met viswater
Je kunt soms ook een boot met sloep op zo een park huren. Het is raadzaam om bij het boeken van een huisje met vissteiger ook al de sloep te reserveren. Dan weet je zeker dat je tijdens je vakantie aan het water met de boot weg kunt en kunt genieten van varen op de mooiste plekjes en visstekjes.


center parcs visvakantie banner