Résidence Lichtenvoorde

Résidence Lichtenvoorde, park met visvijver in Achterhoek.

Luxe visvakantie Gelderland? In de Achterhoek is het luxe vakantiepark Résidence Lichtenvoorde te vinden. Van Topparken. De vakantiehuizen waar je kunt verblijven zijn lekker luxe en het is zelfs mogelijk om te overnachten in een wellness villa met vis mogelijkheid. De accommodaties zijn geschikt voor 3 tot 14 personen. De omgeving zorgt ervoor dat jij je kunt ontspannen. Er zijn luxe faciliteiten op het park te vinden waardoor jij een top vakantie hebt.

roompot viswater banner


Faciliteiten Résidence Lichtenvoorde

Voor jong en oud zijn er voldoende faciliteiten te vinden op Résidence Lichtenvoorde. Een hoogtepunt voor velen tijdens hun vakantie is het zwembad. Die is hier dan ook te vinden. Er is zowel een binnen- als buitenzwembad. Je kunt met de hele familie een potje gaan bowlen op de bowlingbaan en er zijn ook verschillende sport en spel mogelijkheden. Als je fit wilt blijven tijdens je vakantie kun je gebruik maken van de fitnessruimte. Er is diverse sport apparatuur aanwezig. Verder worden er fietsen verhuurd en is er een oplaadpunt voor elektrische auto’s. Tijdens de schoolvakanties is er een animatieteam die de kinderen voorzien van vermaak. Een hapje eten kan in het restaurant. Je kunt onder andere genieten van varkensoesters, gamba’s en boerenschnitzels. Dat wordt smullen!

Résidence Lichtenvoorde terras aan het water

Accommodaties Résidence Lichtenvoorde

Op Résidence Lichtenvoorde zijn er diverse accommodaties te huur. Van luxe vakantiehuizen met vismogelijkheid tot villa’s die beschikken over een privé zwembad. Een aanrader is de 5-persoons chalet met vismogelijkheid, wat ideaal is voor gezinnen. Er mogen ook 2 huisdieren mee. Het heeft 2 slaapkamers, een woonkamer met open keuken een tuin met terras. Als je echt een droomvakantie wilt kun je overnachten in een villa met een privé zwembad! Het is geschikt voor 12 personen en heeft alles in huis wat je nodig hebt. Geniet met z’n allen van de sfeerhaard tijdens een gezellige avond of neem een duik in je eigen privézwembad dat in de tuin te vinden is. Daar houdt het nog niet op, want er is ook een jacuzzi en een sauna aanwezig. Je komt gegarandeerd ontspannen weer thuis!


De vismogelijkheden op Résidence Lichtenvoorde

Als je op vakantie gaat naar Résidence Lichtenvoorde kun je de hengel meenemen! Door het heel park zijn er verschillende visvijvers te vinden. Er zwemmen een heleboel karpers die jij kunt gaan vangen. Je hoeft je geen zorgen te maken om een visvergunning, want deze is niet nodig. Er kunnen ook accommodaties worden gehuurd die aan het water liggen. Zo is het mogelijk om vanuit je eigen tuin de hengel uit te werpen.

Résidence Lichtenvoorde vissteiger

Résidence Lichtenvoorde is een vakantiepark met hond

Wie een luxe vakantiepark met vismogelijkheid en hond zoekt, zit op dit vakantiepark in de Achterhoek. In een groot aantal wellness huisjes en andere accommodaties op dit park zijn honden toegestaan. Ook voor een luxe visvakantie met hond zit je hier dus goed. Overigens, bij Topparken, zijn méér vakantieparken met hond te vinden.

landal huisjes met vissteiger banner


Wat is er te doen in de omgeving van Résidence Lichtenvoorde?

Er is heel veel te doen om de omgeving van Résidence Lichtenvoorde. Bezoek het Oranjemuseum Nieuw Haghuis en maak kennis met de mooiste objecten uit Nederland. De kinderen kunnen zich vermaken in speelpark Land van Jan Klaassen. Een geschikt uitje voor hele familie is Kaasboerderij Weenink.

Résidence Lichtenvoorde buitenzwembad

Speelpark Land van Jan Klaassen

Kinderen kunnen de hele dag plezier beleven in het Land van Jan Klaassen. De buitenspeeltuin is maar liefst 30.000 m2 groot. Geen nood als het weer niet meezit, er is ook een enorm binnenspeeltuin van 2000 m2 te vinden. Van glijbanen tot springkussens en van klimrekken tot het poppentheater waar je Jan Klaassen en Katrijn kunt ontmoeten. Er worden ook regelmatig evenementen gehouden in het park.


Oranjemuseum Nieuw Haghuis

Dit museum dat in Diepenheim ligt, laat je kennis maken met de mooiste objecten die uit Nederland komen. Het hoogtepunt is wat ons betreft de collectie van het Koningshuis. Je vindt er onder andere boeken maar ook schilderijen. Verder kun je in dit museum munten, herdenkingsborden, glazen maar ook wandkleden bewonderen.

Résidence Lichtenvoorde binnenzwembad

Kaasboerderij Weenink

Ga met het hele gezin op pad bij Kaasboerderij Weenink. Maak kennis met verschillende dieren. Koeien, pony’s maar ook kalfjes. Extra leuk: je mag ze ook knuffelen! Verder leer je alles over het maken van kaas en is er ook een kunstkoe waar je zelf kan leren hoe dit dier gemolken moet worden. Verder is er een speeltuin waar kinderen zich urenlang kunnen vermaken. Er is een zandbak, een airtrampoline maar je kunt ook deelnemen aan de Boerenspelen.


center parcs visvakantie banner